Ασφάλειες Υγείας

Τα νοσοκομειακά προγράμματα είναι ολοκληρωμένα συστήματα παροχών για την προστασία της υγείας της δικής σας αλλά και της οικογένειά σας.

Με τα νοσοκομειακά προγράμματα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις παροχές που χρειάζεστε και επιθυμείτε, βάσει των προσωπικών σας αναγκών και των οικονομικών σας δυνατοτήτων και τη συνεργασία ή όχι του κοινωνικού σας φορέα. Διαλέγετε αν θέλετε πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια περίθαλψη ή και τις δυο και διαλέγετε και τη θέση νοσηλείας που σας ταιριάζει.
Με τη νοσοκομειακή κάλυψη δεν απαιτείτε να φιλάτε στο μαξιλάρι χρήματα για ένα κακό συμβάν μιας που με τη νοσοκομειακή περίθαλψη εμείς σας δίνουμε τα χρήματα που απαιτούνται για την αποκατάσταση της υγείας σας

Ασφάλειες Ζωής

Όταν πρόκειται για ασφάλεια ζωής μπορείτε να στηριχτείτε επάνω μας.

Εξασφαλίζετε στην οικογένειά σας το επίπεδο ζωής που επιθυμείτε και την ποιότητα ζωής που θέλετε στους αγαπημένους σας όπως την εξασφαλίζατε εν ζωή.
Με μια ασφάλεια ζωής πληρώνονται οι φόροι κληρονομιάς και διατηρείται η περιουσία, πληρώνονται οι σπουδές των παιδιών και όλες οι ανειλημμένες υποχρεώσεις .
Η ασφάλεια ζωής είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στους οικείους σας

Ταυτότητα

Η επιχείρηση eimaiasfalis είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα των υπηρεσιών μας που διασφαλίζουν από το 1996 τα συμφέροντα του πελάτη, με γνώμονα τη πολυετή εμπειρία, τη τεχνογνωσία, την επαγγελματική εξειδίκευση, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.
Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα ασφαλιστικά προγράμματα των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών. Για όλους εμάς, η ασφάλεια του πελάτη είναι προσωπική υπόθεση και δέσμευση για ουσιαστική κάλυψη και γρήγορη αποζημίωση.

Απώλεια Εισοδήματος

Είτε από ασθένεια είτε από ατύχημα ένας στους πέντε θα μείνει χωρίς εργασία – εισόδημα από ένα μήνα μέχρι δυο χρόνια.
Ο ένας μήνας δε μεταβάλλει το βιοτικό επίπεδο αλλά ο παραπάνω χρόνος σε αποχή από την παραγωγική διαδικασία δυσχεραίνει το βιοτικό επίπεδο και την εύρυθμη λειτουργία της οικογένειας.
Με ένα συμβόλαιο απώλειας εισοδήματος καλύπτουμε την διαφορά στο εισόδημα τη στιγμή που θα επέλθει ο κίνδυνος .

Νομική Προστασία

Σε μια ευμετάβλητη εποχή, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι' αυτό, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ή το επάγγελμά σας ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.
Με τη νέα δικονομία που εφαρμόστηκε το 2016 τα έξοδα νομικής προστασίας είναι υπέρογκα για το μέσο Έλληνα, όπως:

  • Τις αμοιβές του δικηγόρου της επιλογής σας
  • Τα δικαστικά έξοδα
  • Τις αποζημιώσεις των μαρτύρων
  • Τις αμοιβές δικαστικών πραγματογνωμόνων
  • Τα έξοδα δικαστικών επιμελητών
  • Τις αναγκαίες προκαταβολές δικαστικών εξόδων
  • Την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη


Με ένα συμβόλαιο νομικής προστασίας καλύπτεσθε στα παραπάνω ώστε να μην μείνετε απροστάτευτοι σε μια δικαστική διαμάχη.

Ασφάλειες Ατυχημάτων

Τα ατυχήματα αποτελούν μία δυσάρεστη αλλά καθημερινή πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η Ελλάδα κατέχει την 1η θέση σε τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη και ο μέσος όρος όπου ένας άνθρωπος μένει εκτός εργασίας από ένα μήνα μέχρι δύο έτη αγγίζει το εξωφρενικό ποσοστό του 18% . Είναι σημαντικό, τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μπορούμε να προστατευτούμε από τις δυσάρεστες συνέπειες κάποιου ατυχήματος.
Οι καλύψεις προσωπικού ατυχήματος περιλαμβάνουν εκτός από τα νοσήλια για την αποκατάσταση της υγείας και την απώλεια εισοδήματος για το χρονικό διάστημα αποχής από την εργασία.

Ασφάλειες Επιχείρησης

Η επιχείρησή μας είναι κακά τα ψέμματα η ζωή μας. Εργαζόμαστε για να ζούμε και να καλύπτουμε τις βιοποριστικές μας ανάγκες και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Μια ζημιά όμως είτε μικρή είτε μεγάλη μπορεί να γκρεμίσει ότι με κόπο έχουμε φτιάξει και να έχει επίπτωση στον βιοπορισμό μας αλλά και στα όνειρά μας.
Με την ασφάλιση της επιχείρησής μας μπορούμε να καλύψουμε όλες αυτές τις ζημιές και να συνεχίσει η λειτουργία της επιχείρησης χωρίς περικοπές και φυσικά χωρίς παραπέρα οικονομικές ζημίες.

Ασφάλειες Σπιτιού

Το σπίτι στεγάζει τα όνειρα, τις χαρές και τόσα άλλα που μας κάνουν να μην μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό.
Άρα ασφάλεια του σπιτιού θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά μας.
Οι απρόσμενοι παράγοντες όμως καραδοκούν και είναι κρίμα να χαθεί η εστία μας χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης της ή αποπεράτωσης της ζημιάς.
Ανεξάρτητα την ασφαλιστική εταιρία μια απλή ασφάλιση κατοικίας δεν ξεπερνά τα 40-50 ευρώ το χρόνο (για οικία 60-100τμ) και είναι κρίμα να υπάρχουν ανασφάλιστα σπίτια ένα τόσο ευτελές ποσό.

Ασφάλειες Σκαφών

Το σκάφος είναι το μέσο αναψυχής το δικό μας και της οικογένειας μας. Η ασφάλιση του σκάφους δεν είναι μόνο ασφάλιση για ζημιές που θα προξενήσουμε σε τρίτους άλλα και για ζημίες που θα πάθουν οι επιβαίνοντες δηλαδή οι οικογένειά μας μιας που “τρίτοι” στο συμβόλαιο θεωρούνται και τα μέλη της οικογένειας που επιβαίνουν στο σκάφος.
Κανείς δε θα θέλει σε μια σύγκρουση με τραυματίες τα μέλη της οικογένειας του από δικό του λάθος να εξαρτάται η αποζημίωση από “εταιρίες” μικρού βεληνεκούς και “άγνωστης” προέλευσης.

Ασφάλειες Οχημάτων

Το αυτοκίνητο είναι το μέσο κίνησης το δικό μας και της οικογένειας μας. Η ασφάλιση του οχήματος δεν είναι μόνο ασφάλιση για ζημίες που θα προξενήσουμε σε τρίτους άλλα και για ζημίες που θα πάθουν οι επιβαίνοντες δηλαδή οι οικογένειά μας μιας που “τρίτοι” στο συμβόλαιο θεωρούνται και τα μέλη της οικογένειας που επιβαίνουν στο όχημα.
Κανείς δε θα θέλει σε μια σύγκρουση με τραυματίες τα μέλη της οικογένειας του από δικό του λάθος να εξαρτάται η αποζημίωση από “εταιρίες” μικρού βεληνεκούς και “άγνωστης” προέλευσης.